Om prosjektet


 

Realiser dine drømmer

Vilbergskogen boligfelt er beliggende ved Kastellåsen i Sundet/Eidsvoll sentrum. Prosjektet består av 3 boligblokker med 6 etasjer og garasjeanlegg i kjeller. Tilsammen skal det bygges 74 leiligheter i forskjellige størrelser og varianter. Byggingen vil skje i 3 byggetrinn. Salgstrinn 1 består av 28 moderne leiligheter med store sydvendte balkonger, heis til alle etasjeplan og god bodplass. Det vil være et bredt spekter av leiligheter fra 2-roms på 41 kvm til 5-roms toppleilighet på 134 kvm med egen privat og skjermet takterrasse på hele 80 kvm.

 

 

Bebyggelse

Leilighetene leveres med god standard som blant annet vannbåren varme, stilren kjøkkeninnredning, trestavs hvitlasert parkett på alle gulver og flislagte bad og del av gang. Boligprosjektet er rammesøkt etter teknisk forskrift TEK 17. Mellom bebyggelsen vil det bli anlagt friareal med stier og lekeplasser. Det vil også bli anlagt stier på tvers av boligfeltet som gjør det enklere å krysse feltet uten å måtte gå den lange veien rundt.

 

 

Beliggenhet

Vilbergskogen boligfelt er beliggende på Kastellåsen ca 800 meter fra Sundet (sentrum ) i Eidsvoll. Området har nærhet til skoler, barnehager, direkte tog til Oslo og Gardermoen, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

På Vilbergskogen vil det bli lagt til rette for det gode liv med gangavstand til det meste! Kom innom vårt visningssenter så kan vi fortelle deg alt om prosjektet. Her vil du kunne få en opplevelse av prosjektets kvalitet og materialvalg. I tillegg se tegninger, prospekt, nettpresentasjon og mye mer.

Vilbergskogen er et boligprosjekt i regi av Vilbergskogen AS.